Conduct Technical Solutions BV

Branche Leverancier
Plaats Barendrecht
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1066 weergaven

Conduct Technical Solutions BV

Een jonge en snelgroeiende Value Added Reseller op het gebied van elektrotechnische installatiematerialen. Dankzij onze verkoopervaring en methoden slagen we erin een leidende positie te verwerven als partner voor eindgebruikers, consultants, groothandelaren en elektrische installateurs met ons eigen merk RoofSupport.

Sinds de oprichting in 2005 is Conduct uitgegroeid tot het kenniscentrum op het gebied van bliksem- en overspanningsbeveiliging.
Conduct biedt totaaloplossingen op het gebied van aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging ten behoeve van PV installaties. Daarnaast is Conduct importeur voor de overspanningsbeveiliging fabrikant Saltek en tevens Saltek-kenniscentrum. Naast Saltek biedt Conduct ook RoofSupport draadgootsystemen, RoofDuct dakdoorvoeren, en PVbox aansluitkasten aan.

We zijn in staat om consultants en installateurs te ondersteunen bij de verkoop en engineering van duurzame elektrische (veiligheids) producten. Onze focus is om de TotalCosts of Ownership te verlagen voor onze installerende klant én eindgebruiker. Hierbij knijpen we onze USP’s om de waarde van het aanbrengen van onze producten te verduidelijken. Waardevol voor de installateur, omdat hij in staat is om de verkoopprijs te verhogen. Waardevol voor de eindgebruiker vanwege een lagere Total Cost of Ownership. Door onze ervaring en trackrecord leveren we aan Panelbuilders, LPS -, Electrical- en PV Installers. Onze belangrijkste focus is elektrische veiligheid: we leveren bliksem- en piekbeveiliging, boogfoutstroomonderbreking, kabelbeheer en aardingsmateriaal.

Conduct Technical Solutions BV heeft nog geen producten.
Conduct Technical Solutions BV heeft nog geen projecten.

Contact