Enphase

Branche Leverancier
Plaats 's Hertogenbosch
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1112 weergaven

Enphase micro-omvormer

Enphase micro-omvormers halen meer opbrengst uit ieder zonnepaneel. Dit betekent een hogere besparing voor u, en beter voor het milieu. De opbrengst van elk individueel paneel wordt gemaximaliseerd door de micro-omvormer. Een groot voordeel ten opzichte van andere omvormer-technologieën. De geoptimaliseerde micro oplossing zorgt bij schaduw of vuil op een PV paneel, maar ook bij degradatie van een paneel voor maximale opbrengst.

 

Energie in ontwikkeling
Bij Enphase denken wij groot. Wij zien het als onze missie om zonne-energie naar een hoger niveau te tillen, naar een situatie waarin wij hiermee kunnen voorzien in de totale energiebehoefte van onze planeet. Onze visie is een volledig door zonne-energie aangedreven planeet en bij het nastreven van deze visie houden we altijd aandacht voor de drie grondbeginselen waardoor wij ons vanaf het begin hebben laten leiden: innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Innovatie
We verleggen voortdurend de grenzen van zonne-energie, al sinds onze oprichters een stringomvormer bekeken en dachten: dat kan beter. En die grenzen blijven we verleggen. Het is onze passie om nieuwe technologieën te ontwikkelen die energie intelligenter, beter gekoppeld en goedkoper maken dan ooit tevoren.

 

IQ7-micro inverter
Envoy S Metered
Enphase heeft nog geen projecten.

Contact