Esdec B.V.

Branche Leverancier
Plaats Deventer
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1359 weergaven

OVER ESDEC
Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 2 GWP geïnstalleerd met onze systemen, zijn wij wereldwijd een leidende speler.

SNEL, BETROUWBAAR, INNOVATIEF
Esdec is opgericht door installateurs en mede daardoor ontwerpen wij al onze producten in samenwerking met installateurs van zonnepanelen. Geen enkel ander bedrijf in de markt voor montagesystemen voor zonnepanelen investeert op een vergelijkbare schaal in innovatie, R&D en gepatenteerde technologieën. Doordat we de inbreng van installateurs snel in onze ontwerpen kunnen doorvoeren, heeft Esdec een aantal van de populairste montagesystemen in de markt weten te ontwikkelen.

WERELDWIJD MEER DAN 2 GWP GEÏNSTALLEERD
Door onze focus op innovatie, strenge kwaliteitseisen en het bieden van de beste service aan onze klanten, is Esdec in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en leidende speler wereldwijd. Per november 2018 maakt het Amerikaanse EcoFasten na overname deel uit van de Esdec Solar Group. Hierdoor heeft Esdec in Europa en de Verenigde Staten een sterke positie in de markt. Inmiddels is er wereldwijd meer dan 2 GWP geïnstalleerd met onze montagesystemen. Met onze 15 jaar aan ervaring kunnen wij u bovendien uitgebreide en unieke ondersteuning en advies aanbieden.

WE LUISTEREN NAAR U
De inbreng en feedback van onze klanten heeft altijd grote invloed op onze manier van werken. Door naar onze klanten te luisteren, weten we, in combinatie met een uitstekende service, producten te leveren van hoge kwaliteit. Op al onze montagesystemen bieden we een garantie van 20 jaar, omdat we er van overtuigd zijn dat onze producten behoren tot de betrouwbaarste in de markt. U kunt er bovendien van op aan dat we over 20 jaar nog steeds bestaan, aangezien we in de afgelopen jaren bewezen hebben een stabiel bedrijf te zijn dat zich snel kan aanpassen.

Flatfix basis installatie
Flatfix fusion
Evo installatie
Flatfix Eco
Esdec B.V. heeft nog geen projecten.

Contact

  • Esdec B.V.
  • Londenstraat 16
  • 7418 EE, Deventer
  • T 085 070 2010