Ewald BV

Branche Installateur
Plaats Leeuwarden
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1236 weergaven

Ewald bv is actief vanuit onze vestigingen in Leeuwarden en Surhuisterveen. We zijn groot genoeg om grote projecten te doen en klein genoeg voor persoonlijk contact.

Een rijke historie

We beginnen bij het begin. In 1914 is Ewald bv opgericht in Leeuwarden. We begonnen in een klein pand aan de Grote Kerkstraat. Na een aantal jaren werd het pand te klein en verhuisden we naar de Kruisstraat. Daarna volgde de Nieuweburen en sinds eind 1999 zijn we gevestigd op Bedrijventerrein De Hemrik, aan de Jupiterweg.

Uitbreiding in Surhuisterveen

In 2012 heeft Ewald bv Installatiebedrijf Boerma uit Surhuisterveen overgenomen. Hiermee kwam de lang gekoesterde wens om zich ook te verbreden in installatietechniek uit. Vanuit onze vestiging in Surhuisterveen werken we aan (nieuwbouw)projecten in de woningbouw.

Elektro en beveiliging

We bestaan nu ruim 100 jaar en in die jaren is er veel veranderd. Vooral de laatste 30-40 jaar zijn de technologische mogelijkheden met enorme sprongen vooruitgegaan. We begonnen met alleen elektro en in 1983 omarmden we beveiliging als nieuw werkterrein. We nemen nu zowel brandbeveiliging en camerabewaking, als inbraakbeveiliging voor onze rekening.

Digitaal

Sinds medio 2000 zijn we ook actief in het bieden van digitale oplossingen. U kent ze vast wel: digitale informatieborden in bijvoorbeeld openbare gebouwen. Maar we bieden ook oplossingen voor geluidsinstallaties en netwerken, zaken die steeds belangrijker worden in ons leven. Digitale oplossingen maken het leven leuker en vaak ook makkelijker.

Duurzaam

Wij leveren de laatste jaren vanzelfsprekend een grote bijdrage aan het verduurzamen van woningen en gebouwen. Vanzelfsprekend: niet alleen omdat wij ons door ons specialisme op het gebied van elektro continu ontwikkelen en innoveren, maar ook omdat duurzaamheid in onze genen zit. Bij onze duurzame oplossingen kun je denken aan energiezuinige verlichting, sensoren en technieken om elektriciteit op te wekken, zoals zonnepanelen.

Installatietechniek – verwarming en sanitair

Wij bieden u totaalinstallaties voor nieuwbouwwoningen. Uiteraard met de focus op duurzaamheid. Met deze expertise zorgen we niet alleen voor (duurzame) verwarming van uw woning, maar nemen we ook de totaalinstallatie van uw voorzieningen in keuken, badkamer of toilet voor onze rekening. Wij bieden een ruim assortiment warmtepompen en helpen u bij de keuze van uw sanitair.

Centraal aanspreekpunt

Vaak zijn we bij projecten hoofdaannemer en regelen wij met partners de totaalinstallatie. Zo nemen wij de volledige verantwoordelijkheid over het project en heeft u als particuliere of zakelijke opdrachtgever een centraal aanspreekpunt.

Museum

In 100 jaar tijd zijn de producten en gereedschappen waarmee wij werken enorm veranderd. Vanuit de liefde voor ons vak hebben wij door de jaren heen flink wat producten en gereedschappen verzameld. Ze stonden uitgestald door ons hele pand. De reacties van onze klanten daarop waren zo positief dat we de stap hebben gezet naar een heus museum. In ons pand in Leeuwarden hebben wij daarom één kamer ingericht als mini-museum waar 100 jaar Ewald tentoongesteld staat.

Oog voor de toekomst

Al onze ervaring zetten we in voor de toekomst, want dat is wat wij dagelijks mogen doen: onze klanten toekomstgerichte oplossingen bieden. En dat doen we ook graag voor u. U bent van harte welkom.

Ewald BV heeft nog geen producten.

Contact