SolarEdge Technologies B.V.

Branche Leverancier
Plaats Vianen
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1224 weergaven

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen ‘that power our lives’.

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.

SolarEdge ontwikkelt smart energy oplossingen en richt zich op een groot aantal segmenten van de energiemarkt door middel van haar gediversifieerde productaanbod, waaronder residentiële, commerciële en grootschalige PV, energieopslag en back-up oplossingen, het opladen van elektrische auto’s, energiebeheer voor thuisgebruik, netwerkservices en virtuele elektriciteitscentrales, batterijen en uninterruptible power supplies (UPS).
SolarEdge is een toonaangevende producent van intelligente omvormer oplossingen en heeft wereldwijd meer dan 9,6GW aan DC-geoptimaliseerde omvormeroplossingen geleverd. Het SolarEdge monitoring platform controleert permanent meer dan 750.000 PV-installaties in 133 landen.
Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.

SolarEdge Technologies B.V. heeft nog geen projecten.

Contact