Solar Sunroofs

Branche Installateur
Plaats Emmen
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1489 weergaven

Wij zijn Solarsunroofs

Wij zijn in 2010 begonnen met Solarsunroofs om particulieren en bedrijven energie zuinig te maken door middel van zonne-energie systemen. Wij hebben in ons assortiment  Vliesgevel zonne-systemen, Transparante zonnepanelen voor oa in serres, Traditionele kristallijn panelen, en high performance panelen.

Wij horen vaak de vraag, “kunnen wij misschien nog meer besparen op onze energiekosten”?

Het antwoord daarop is ja. Het is nu mogelijk om ook uw gasrekening omlaag te brengen door gebruik te maken van een pelletkachel.

Daarom hebben wij nu Warmteloket opgericht. Dit is de volgende stap in het verduurzamen van uw woning of bedrijf.

Een pelletkachel is zeer sfeervol en de warmte die een pelletkachel geeft wordt door veel mensen als prettig ervaren. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden.

Zonnepanelen worden met de dag interessanter

Waarom nog steeds energie opwekken met olie, gas en steenkool als er elke ochtend in het oosten een onuitputtelijke bron van gratis energie opkomt? Er is dan ook nog veel meer uit de zon te halen dan tot dusver gebeurt. De zon is namelijk een onuitputtelijke bron van gratis energie, die middels zonnepanelen omgezet kan worden in consumeerbare elektrische stroom. Waarom 1% rente op je bankrekening, terwijl je ook 15% op je dak kan hebben? Solarsunroofs is begonnen aan het meest bijzondere project die wij tot nu toe hebben mogen realiseren. Het gaat om een veehouderij die we geheel zelfvoorzienend gaan maken van stroom, door middel van 544 panelen. Er wordt een accusysteem van 30kVA van Victron geplaatst. Deze accu zal door 128 panelen worden gevoed. De overige 417 panelen zullen rechtstreeks terug gaan leveren op het net. Doordat er hier gebruik word gemaakt van een SDE, zal dit systeem binnen 6 jaar terugverdiend zijn.

 

Solar Sunroofs heeft nog geen producten.

Contact