Stip Connected

Branche Partner
Plaats Arnhem
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1530 weergaven

Stip-Connected

Wat kan Stip-Connected voor u betekenen:

Opzetten van ESCo’s

Het opzetten van ESCo-constructies is een expertise van Stip-Connected.

Strategisch advies

Stip-Connected geeft begeleiding aan bedrijven bij het opzetten van een strategisch duurzaamheidsbeleid.

Optimaliseren en toetsen

Optimaal gebruik maken van fiscale en subsidiabele toepassingen.
Toetsen van financiële en technische haalbaarheid.

Financieringsoplossingen

Wij kijken niet alleen welk product een besparing realiseert, maar ook hoe het product het beste gefinancierd kan worden.

 

Over Ons

Visie
Duurzaamheid is niet alleen duurzaam gebruik van materialen en energie maar ook van langdurige gebruik van materiaal en relatie. De lange gebruikstermijnen vormt een samenwerking tussen producente en eindgebruiker in het behalen van prestaties.

Onze werkwijze
In de werkwijze van Stip-Connected staat Customer Excellence centraal. Dit bereiken we middels de 9+ filosofie. Het doel achter een 9 + filosofie is om door de klant een tevredenheidscijfer te ontvangen van 9 of hoger. Dit willen we bereiken door zowel op een formele als een informele methode de klant bij het proces te betrekken. Voor Stip-Connected betekent dat wij op informele en pragmatische wijze met onze klanten om tafel zitten en op zoek gaan naar passende oplossingen.
Deze werkwijze geeft onze klanten zekerheid dat producten en diensten zorgvuldig gekozen worden, dat ze volgen verwachting worden gerealiseerd. Stip-Connected hecht daarom echtra waarde aan A-merken.


Een financiële oplossing is iets anders dan een productoplossing. Wij kijken niet alleen welk product een besparing realiseert, maar ook hoe het product het beste gefinancierd kan worden. Bijvoorbeeld: koop, huur- of leasevormen. Tevens kijken wij ook welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Stip Connected heeft nog geen producten.
Stip Connected heeft nog geen projecten.

Contact

  • Stip Connected
  • Vlamoven 34
  • 6826 TN, Arnhem