Kan ik subsidie krijgen voor energiebesparing?

Het verduurzamen van je woning loont op alle fronten. De overheid heeft verschillende initiatieven om het verduurzamen van je woning te stimuleren. Milieu Centraal en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hebben een online subsidiewijzer die je kunt raadplegen. De Energiesubsidiewijzer geeft op categorie niveau een overzicht van alle subsidies, leningen en andere regeling die beschikbaar zijn voor het energiezuiniger maken van je woning.

De categorieën zijn:
• Woning isolatie
• Warmtepomp
• Zonnepanelen
• Zonneboiler
• Maatwerkadvies

Het gaat om regelingen op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau en het werkt heel eenvoudig. Je gaat naar www.energiesubsidiewijzer.nl, je voert daar je woonplaats in en tot welke categorie je behoort (woningeigenaar, Vereniging van Eigenaren, Woningcorporatie/ particuliere woningverhuurder) en daarna verschijnt er een overzicht van alle regelingen die op jou van toepassing zijn.

Meer nieuws Vorig artikel Volgend artikel

Installateur bij u
in de buurt.