Over Ons

De markt van duurzame energie is jong en booming. De laatste jaren wordt verduurzaming een steeds belangrijker onderwerp. Investeren in duurzame energie wordt enorm gestimuleerd door de overheid, om de duurzaamheidsdoelen uit het Klimaatakkoord te realiseren moeten er nog veel duurzame initiatieven worden opgestart.

Doordat de markt een enorme vlucht heeft genomen is er ook een wildgroei ontstaan van aanbieders van oplossingen van duurzame energie. De snelheid waarmee deze markt zich ontwikkeld  zorgt er voor dat de kwaliteit van installaties te vaak uit het oog verloren wordt en dat wij op deze manier ons (duurzame) doel voorbij schieten.

 

Onvoldoende geïnformeerd

Een andere ontwikkeling, die ook bevestigd wordt door recent onderzoek van het Nationaal Solar Trendrapport, is dat particulieren en ondernemers slecht geïnformeerd zijn over oplossingen voor duurzame energie. Een gevolg hiervan is dat er onzekerheid is of men wel moet kiezen voor een duurzame energie oplossing zoals een zonne-energiesysteem. Aan de andere kant zijn we ook minder kritisch op aanbieders van duurzame energie oplossingen omdat de kennis ontbreekt. Hoog tijd om hier verandering in te brengen, met het nieuwe platform Kiesveiligvoorduurzaam.nl!

Het platform Kiesveiligvoorduurzaam verbindt u als pandeigenaar (zowel particulier als zakelijk) met de installateurs, leveranciers en overige partners zoals o.a. partijen die onderhoud en reiniging van zonne-energie systemen aanbieden. Het platform groeit en bloeit door alle partners en partijen die hun kennis willen delen, met als doel u als pandeigenaren  te helpen met veilige en duurzame energie oplossingen voor uw situatie.

‘Kiesveiligvoorduurzaam’ is het platform dat door haar informatievoorziening, kennisoverdracht en het leggen van verbindingen met diverse partijen, de markt van duurzame energie op een hoger niveau tilt. Het platform zoekt samenwerkingen met de gehele branche.

Installateur bij u
in de buurt.