ESS Zonnepanelen

Branche Installateur
Plaats Geleen
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1661 weergaven

Een familiebedrijf met de focus op kwaliteit en service


Over ESS Zonnepanelen

ESS Zonnepanelen is van oorsprong een installatie/bouw bedrijf van Boelens Senior. Inmiddels hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader met ESS Zonnepanelen de duurzame schoenen aangetrokken. Deze stap naar duurzaamheid is alweer 8 jaar geleden. Wij hebben enorme stappen mogen maken op de duurzame markt en hebben gezorgd voor een gezonde constante groei binnen ons sterk familiebedrijf.

Ons team bestaat inmiddels uit een frisse mix van jong en oud. Van ervaren werknemers en werknemers aan het begin van hun carrière die hard op weg zijn naar de top!

Ons kantoor is gevestigd in Geleen en is dagelijks geopend voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie over onze producten. Onder het genot van een kop koffie of thee staat team ESS graag voor u klaar!

“Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen. “

 

Beleving

Bij ESS gaat het om de gehele beleving bij de aanschaf van zonnepanelen. Van de eerste tot de laatste stap staat team ESS met raad en daad aan uw zijde.

ESS Zonnepanelen staat garant voor continuïteit en kwaliteit over haar producten en diensten, daar waar veel leveranciers op kwaliteit beknibbelen, zet ESS de volgende stap naar verbetering en kwaliteit.

Team ESS staat 6 dagen per week voor u klaar. Indien er zich een probleem voordoet, ook ná aanschaf wordt u als klant bij ESS, altijd geholpen tot dat we uw volledige tevredenheid hebben bereikt!

Warmtepompen, Laadpalen en LED verlichting

Warmtepompen, Laadpalen en LED verlichting

 

Warmtepompen

ESS vertelt u met alle plezier meer over de mogelijkheden m.b.t. het verwarmen en koelen met een warmtepompsysteem van ESS. Wij delen graag onze kennis van warmtepompen met u!

NIBE warmtepomp – volledig gasloos

De warmtepompen van NIBE behoren tot de slimste, stilste en zuinigste in hun klasse. Deze Zweedse producent ontwerpt ieder product altijd met verwarmen en een duurzaam huis als uitgangspunt.

Elga hybride warmtepomp – 60% besparing op gas

De Elga hybride warmtepomp is geschikt voor alle woningen, kan samen geplaatst worden met een CV-ketel of stadsverwarming en heeft ook de mogelijkheid tot koelen bij vloerverwarming.

LED verlichting

LED verlichting is in onze huidige samenleving niet meer weg te denken.

LED lampen hebben een lange levensduur, een zeer laag stroomverbruik en geven een veel grotere lichtstroom dan gloeilampen. LED-lampen zorgen hierdoor voor een significante voordeligere verlichting dan andere lichtbronnen.

ESS vertelt u graag alles over LED verlichting en de mogelijkheden. Naast directe leverancier van LED verlichting, kunnen wij deze uiteraard ook bij u monteren. Wij zijn van alle markten thuis! ESS staat voor u klaar om een duurzaam én winstgevend lichtplan voor u op te stellen.

Contact