Omega Training & Inspectie

Branche Partner
Plaats Leerdam
Werkgebied Particulier
Profiel weergaven 1536 weergaven

Omega Training & Inspectie – Veiligheidstrainingen

Omega is jouw partner als het gaat om trainingen, inspecties en keuringen volgens o.a. SCIOS, NEN 1010 en NEN 3140.
Omega Training & Inspectie biedt toegankelijke veiligheidstrainingen (o.a. SCIOS Scope 8 en Scope 10, NEN 1010 en NEN 3140) voor iedereen die met elektriciteit in aanraking komt. Wij staan voor een heldere en laagdrempelige benadering van dagelijkse uitdagingen welke voortkomen uit de vele normen.

Vakgerichte praktijkopleidingen

Met onze praktische opleidingen wordt er een absolute toegevoegde waarde geboden in het eenvoudig oplossen van alledaagse uitdagingen, vaak ontstaan uit geldende normen en richtlijnen.
Zo zijn er de cursussen NEN 3140, NEN 1010, Thermografie en PV/Solar Installaties, maar ook het Keuren van Valbeveiliging, Ladders / Trappen en (rol)Steigers maken deel uit van ons portfolio. Veiligheid is een basisrecht waar iedere werknemer in Nederland recht op heeft, in welke omstandigheid dan ook.

Alle klanten van Omega Training & Inspectie zullen met de opgedane kennis bijdragen aan dit grote goed. Wij bieden onze klanten maximale begeleiding, een zeer praktische aanpak van diverse vraagstukken en heldere tools om kosten te besparen. Onze 30 jaar gezamenlijke ervaring in de inspectie- en meetapparatuur maken ons jouw partner in elektrische veiligheid.
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 088 – 20 56 101 of stuur een e-mail!

Meer kennis door delen!
Omega is naast inspecties en opleidingen ook jouw partner in kennisoverdracht. Wij zijn dan ook lid van diverse vakgroepen waarin wij onze kennis delen. Zo zijn wij bij Uneto VNI betrokken bij de vakgroep Beheer & Inspectie en de vakgroep ZON, daarnaast heeft Omega Training & Inspectie plaatsgenomen in de NEC-82 commissie aangaande zonnepanelen en hebben wij plaatsgenomen in de examencommissie van Holland Solar. Waar we ook trots op zijn: de nieuwe NEN 8025, welke mede tot stand is gekomen met onze kennis!
Daarnaast zijn wij lid van de vakvereniging iKeur, het platform voor onafhankelijke inspecteur.
Waarom kiezen voor Omega Training & Inspectie?

Praktijkgericht
Doordat onze opleidingen verzorgd worden door vakmensen is de drempel tussen theorie en praktijk zeer laag. Als onze opdrachten komen rechtstreeks uit de praktijk, jouw praktijk! Hierdoor kan je al het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Altijd een locatie in de buurt
Omega Training & Inspectie werkt landelijk. Zo is er altijd een opleiding welke bij jou in de buurt plaatsvindt. Is de afstand toch te ver, of heb je behoeft aan een opleiding welke op maat is geschreven? Dan kan je altijd gebruik maken van ons incompany aanbod! Je maakt zelf je selectie uit de modules en de docent komt gewoon bij jou op locatie, je hoeft alleen te zorgen voor een cursusruimte!

Opleiding – Inspectie – Consultancy
Een docent beschikt over enorme kennis bij Omega Training & Inspectie. Deze kennis haalt hij uit de praktijk bij zijn inspecties. Hierdoor is hij in staat om jou het juiste te leren, maar ook om je bij te staan in het veld. Onze docenten zijn in te huren als inspecteur maar ook als consultant. Heb jij nou dat ene vraagstuk waar je niet uitkomt, of heb je een bestek wat je wilt laten toetsen? Neem contact met ons op en laat je bijstaan door de ervaring van onze medewerkers!

Drempelvrees
Daar doen we niet aan bij Omega. Wij stellen dan ook alles in het werk om het jou zo makkelijk mogelijk te maken! Zo proberen wij je al zoveel mogelijk informatie vooraf te geven en bieden wij je alle informatie van je opleiding helder en overzichtelijk aan. Het inschrijven voor een cursus wordt zo wel erg makkelijk!

Omega Training & Inspectie heeft nog geen producten.
Omega Training & Inspectie heeft nog geen projecten.

Contact