PV Care

Branche Partner
Plaats Zevenaar
Werkgebied Particulier
Profiel weergaven 1565 weergaven

Welkom bij PV Care

Een energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie is noodzakelijk. Iedereen is ervan overtuigd dat zonnestroom hier een belangrijk onderdeel van uit maakt. Om in 2023 een aandeel duurzame energie te hebben van 20% zal er daarom een aanzienlijke hoeveelheid zonnepanelen moeten worden geplaatst. Deels kan dit op de daken van woningen, deels op de daken van bedrijven en instellingen en voor een ander deel zal dit in grote zonneparken plaatsvinden. produceren van eigen elektriciteit met een zonne-energiesysteem wordt steeds aantrekkelijker. PV Care creëert de voorwaarden voor een zorgeloos gebruik van deze zonne-energiesystemen in Nederland en België.

Wie is PV Care?
Wij zijn dé expert in het onderhouden van PV-installaties. Wij verrichten onderhoud aan PV Installaties als onafhankelijke marktpartij voor particulieren en ondernemers. Wij verrichten structureel en incidenteel onderhoud van PV-installaties met componenten van alle gerenommeerde merken.

De ervaring van onze O&M onderhoudsafdeling met ruim 3000 serviceabonnementen willen we graag met u delen. Wij weten hierdoor als geen ander wat het juiste advies voor onze klanten is. Wij werken graag in nauwe samenwerking met u aan de keuze van het beste zonne-energiesysteem op uw dak.

 • Waarom PV CARE?
  PV CARE kiest voor de lange termijn. Uw keuze voor zonne-energie is immers ook voor vele jaren.
  U kunt bij ons terecht voor onder andere:
  Aanleg zonne-energiesystemen
  – Storingsservice
  – Monitoring
  – Reiniging
  – Inspecties (thermografisch) (NEN 1010)
  – Second opinions
  – Verzekering
  o Verhuizing PV-systemen
  o Onderhoudsabonnement
PV Care heeft nog geen producten.
PV Care heeft nog geen projecten.

Contact