Stichting Garantiefonds ZonZeker

Branche Partner
Plaats Spijkenisse
Werkgebied Zakelijk
Profiel weergaven 1855 weergaven

Stichting Garantiefonds ZonZeker is een collectief van kleine installateurs. Kleine installateurs zullen altijd bovengemiddeld servicegericht zijn, omdat hun inkomsten hier direct van afhangen. U krijgt het beste van 2 werelden, namelijk de servicegerichtheid van een kleine installateur, en de kracht en kennis voor het verstrekken van garanties van het gehele collectief!

 

De voordelen op een rij:

  • Faillissement: Alle zekerheden die u genoot bij uw installateur worden bij faillissement volledig overgenomen door een andere (lokale) installateur die aangesloten is bij de stichting. Uw aanbetaling loopt geen enkel gevaar.
  • Bedrijfszekerheid: Met certificaten van Stichting Garantiefonds ZonZeker kunt u volledige bedrijfszekerheid verkrijgen, tot maximaal 15 jaar!
  • Flexibiliteit: Kleine installateurs weten doorgaans niet wat van negen tot vijf betekent. Kleine service vragen worden veelal met het dagelijkse werk ingepland. Lukt dat niet , dan is een afspraak buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.
  • Rendement: ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ en door uw installateur. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar gereinigd en volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.
  • Kwaliteit: Alle ervaring en kennis van de deelnemers komen samen in de zogenoemde Whitelist. Hierop staan alleen producten waar de deelnemers goed ervaringen mee hebben, en waarvan de stichting de garantievoorwaarden heeft getoetst. Honderden jaren ervaring van kleine installateurs komt samen in deze lijst, waarvan u direct de vruchten plukt.
  • Vakbekwaam: Iedere Zonzeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als op vakbekwaamheid. De ZonZeker installateur heeft zijn vakbekwaamheid aan de stichting aangetoond door middel van zijn papieren en door een willekeurige controle bij oude klanten van de installateur.  U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!
  • Geschillen: Mocht u een geschil hebben met een van onze deelnemers, dan kan de stichting hierin bemiddelen. Oordeel van de stichting richting onze deelnemers is doorgaans bindend.
  • Maatschappelijk voordeel: Er is nu geen noodzaak meer om te kiezen voor een groot installatie bedrijf. U kunt nu veilig kiezen voor de lokale installateur bij u om de hoek, mits deze uiteraard een deelnemer is aan het fonds. Een extra opsteker: u draagt hierdoor ook bij aan werkgelegenheid en saamhorigheid binnen uw regio! Wist u dat lokale verengingen nagenoeg alleen maar gesponsord worden door lokale bedrijven? U draagt hier indirect aan bij!
Stichting Garantiefonds ZonZeker heeft nog geen producten.
Stichting Garantiefonds ZonZeker heeft nog geen projecten.

Contact