Solarif Group

Branche Partner
Plaats Arnhem
Werkgebied Landelijk
Profiel weergaven 1643 weergaven

Solarif is een onafhankelijke gespecialiseerde wereldwijde adviseur op het gebied van het verzekeren van zonnepanelen, het certificeren van zonnepanelen/omvormers en bemiddeling van zonnepanelen projecten.

Business Activiteiten

Solarif kent een drietal bedrijfsactiviteiten, samen vormen zij Solarif Group.

Solarif Insurance beschermt, als onafhankelijk verzekeringsagent, PV-installaties en hun opbrengsten tegen schade en verlies middels verzekeringen. Gedegen kennis van zowel de zonne-energiemarkt als verzekeringen, gecombineerd met en uitgebreid mondiaal verzekeringsnetwerk, garandeert de beste verzekeringsoplossing voor elke PV-installatie.

Solarif Risk Management begrijpt de specifieke mogelijkheden en behoeften van de PV-industrie en converteert die kennis op professionele en discrete wijze naar kansen, waardoor meerwaarde ontstaat voor projectontwikkelaars, investeerders, EPC-contractors en geldschieters.

Solarif Matchmaker bevordert de verkoop van zonnepanelen en omvormers. Producten, gecertificeerd door Solarif, staan voor kwaliteit en kunnen uitgebreider worden verzekerd, ondersteund aan de fabrieksgarantie, waarbij de garantie zelfs in geval van insolventie kan worden gewaarborgd. Dit maakt een PV-project beter financierbaar.

Wil je meer lezen over Solarif Group? Download dan de Solarif Group brochure hier.

Solarif Group heeft nog geen producten.
Solarif Group heeft nog geen projecten.

Contact